De bessen van de Pollekamp

Tafeltje met kleedje in bos

Met een vriendin ging ik nog een keer bessen plukken bij kwekerij De Pollekamp, en omdat ik dat zo’n fijn plekje vond plaats ik hier nog maar eens een link. Het lijkt wel of ik dat vaker doe dan dat zij zelf hun website bijhouden (die is niet helemaal uptodate), maar mocht je daar naar toe willen gaan: ga er dan maar van uit dat je er geen spijt van zult hebben. Het is heerlijk plukken daar! Maar ik wil graag dat ook lezers die niet hier in de buurt wonen met plezier dit blogje lezen, dus ik geef er nog even een andere draai aan. Een paar dagen geleden maakte ik naar m’n dochter een opmerking over de bekende reclame van Hak, die  gedurende langere tijd regelmatig op tv was te zien. Steevast met dezelfde actrice, en steevast met de slotopmerking: “U moet de groe(n)ten van Hak hebben”. Bleek dat zij (van de jongere generatie) die reclame helemaal niet kende, en bekeken we samen even een youtube-filmpje. En nu zat ik daar na het bessen-plukken nog even op klapstoeltjes naast de auto uit te rusten, voordat we weer naar huis zouden gaan. “Ik heb ook nog een tafeltje in de auto” zei ik tegen de pluk-vriendin. Dat tafeltje zetten we ook nog even neer. En een kleedje bleek ik warempel ook nog te hebben. Kijk: helemaal echt! Het zou zò in een reclame kunnen! “U moet de bessen van de Pollekamp hebben!”

(PS het kleedje komt t.z.t. in m’n shop)

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Laat nu al wat Neerland heet….

Gehaakte tasjes

Focus op sneeuwklokje

Textieldagen op Landgoed Verhildersum

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen