De Stermagnolia bloeit

Tegen m’n moeder had ik gezegd: “Als de Magnolia bloeit, dan haal ik u wel op en gaan we daar even naar kijken”. De winter was lang en koud en zwaar voor haar geweest, maar nu was het lente. Vanmorgen was ik al vroeg in het oude huis en had allerlei interessante ontmoetingen. Daarna gelijk door naar m’n moeder. Ik kwam binnen stuiteren en vroeg: “Zin in een ritje?”

In m’n tienerjaren knoopte ik een kussen en toen het af was gaf ik het aan m’n moeder. Het lag er nog en vanmiddag wou ik het nog eens samen met de Stermagnolia zien. Die bloeit altijd iets eerder dan de grote Magnolia.

Na een tijdje bracht ik m’n moeder weer terug en sjeesde ik weer naar m’n eigen huis. Daar ben je dan toch de hele dag mee bezig. Maar ik heb wèl weer de Magnolia gezien!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Jachttafereel

Genieten van een warme dag

Voor speciale momenten

Vlinders borduren

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen