Dikke Handwerk naslagwerken

Voor wie van handwerken houdt en graag een overzicht wil van allerlei technieken: dit zijn hele fijne boeken! Alle deskundigheid van vorige generaties is bijeengebracht om daar meer dan veertig jaar geleden prachtige boeken van te maken. Eerder schreef ik wel eens: als zulke boeken nù nog zouden worden gemaakt, dan zouden ze heel prijzig worden. Maar het mooie is: deze boeken zijn juist goedkoop òmdat ze vroeger al zijn gemaakt! Tweedehands zijn ze nog steeds een prachtige aanvulling op de boekencollecties van hedendaagse handwerksters. Je moet alleen even ‘ontdekken’ dat ze er zijn, en dan heb je een schat aan informatie bijeen in één band!

Toch worden deze mooie handwerk-encyclopedieën en naaldkunst-boeken niet zo vaak bij mij besteld, en dat komt denk ik omdat de verzendkosten zo hoog zijn: ze moeten als postpakketje verzonden worden want ze zijn te dik voor de brievenbus. En dan wordt zo’n boek natuurlijk toch weer wat duur op te kopen.

Daarom nu een aanbieding: al deze boeken kunnen worden opgestuurd voor het lagere tarief. Ik heb de verzendcode aangepast en je krijgt bij deze boeken nu niet meer te zien dat ze als postpakket moeten worden verzonden. Het verschil neem ik voor m’n rekening. Dit leek me een leukere aanbieding, om de besteldrempel lager te maken, dan wat korting verlenen op deze boeken.

Ik ben benieuwd naar wie ik deze boeken mag opsturen: ze zijn eigenlijk een kadootje voor jezelf, als je van handwerken houdt. Je kunt bij elk boek ook weer doorklikken naar de blogjes waarin ik schreef over deze mooie boeken:
De nieuwe handwerkencyclopedie
Naaldkunst het grote borduurboek
Het grote naaldkunstboek
Het grote handwerkboek
Complete gids voor handwerken
Handwerkboek

Dit is de laatste aanbieding van mijn twee weken durende aanbiedingen-reeks in november. Ik was nog veel meer van plan, maar dat komt in januari dan wel weer. Ik was ook van plan om nog allerlei andere kortingen te doen, zoals “al deze boekjes met drie euro korting!”, maar dat bleek het shoppakket niet te kunnen. Ik kon alleen met percentages werken. Nu dus tòch nog iets bedacht waarop ik een aanbieding iets anders kon benoemen: Al deze boeken kunnen worden verstuurd voor de gewone verzendkosten!

2 gedachten over “Dikke Handwerk naslagwerken”

  1. Ik heb toevallig een week geleden Naaldkunst het grote borduurboek van een oud-collega met opruimwoede gekregen. De andere heb ik van mijn moeder geërfd. Blijven mooie boeken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.