Diverse handwerkjes Tweedehandswerk

Diverse handwerkjes Tweedehandswerk
Wie weet komen er weer wat nieuwe lezers op mij blog (want ik deel vandaag wat visitekaartjes uit), en daarom schrijf ik aan de hand van deze foto nog wat over mezelf. Ik hou van handwerk en heb veel verzameld. Ik hou ook van bloggen en schrijf iedere dag een stukje. Soms over m’n belevenissen, en soms over iets wat ik te koop aanbied. Ruim een maand geleden ging ik op Facebook en plaatste daar deze foto als banner (ik had hem nog niet hier laten zien). Als ik over al deze voorwerpen wat heb geschreven, plaats ik weer een nieuwe verzamel-foto en heb ik weer nieuwe handwerkjes om over te schrijven. Er zit niet echt een lijn in, want elke dag is er wel wat anders om over te bloggen en ik hou van veel afwisseling.

Elke dag een blogje dus op Tweedehandswerk. Als je dat teveel vind, dan kun je me ook op Facebook liken. Daar plaats ik dezelfde foto’s, maar de tekst is een stuk korter. En je kunt je ook abonneren op m’n nieuwsbrief: dan krijg je zaterdag een overzicht van de blogjes die ik die afgelopen week plaatste. Dat is ook makkelijk om op de hoogte te blijven.
Leuk dat je meeleest en ik hoop dat je je thuisvoelt op m’n blog!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Grijs gehaakt tasje

Tapisserietasje met poesje

Portugese Synagoge

Bijkomen met kopje thee

Reacties

 1. Hinke mulder zegt:

  Vandaag nam je een foto van mij zus en mij op de handwerkbeurs.
  Je viel op mijn poncho, de tas van vilt en het patchwork tasje.
  Heel netjes vroeg je of je de foto mocht gebruiken.
  Nieuwsgierig geworden las ik thuis op jouw blog.
  Wat geweldig.
  Wat bijzonder.
  Geschreven met passie.
  Ik ga je blog volgen en werd er blij van.
  Dank je wel.

  • Dank voor je reactie Hinke! Zo leuk om op zo’n beurs met anderen in contact te komen. Ik vond het bijzonder om je te ontmoeten en je tas en poncho vond ik heel mooi!

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen