Durable boekjes gaan alle kanten op

Durable boekjes
De oude Durable-boekjes worden weer volop gebruikt. Ik ben blij dat ik weer wat nieuwe Oude Durable boekjesboekjes heb voor m’n shop, want ik was een tijdje uitverkocht.
Deze week mocht ik iemand blij maken met een bepaald boekje waar ze lang naar had gezocht. Haar oude boekje had waterschade gehad, en nu kon ze eindelijk een oude sprei afmaken, nu ze het patroon weer had. En ik kreeg ook al eens een soortelijke reactie van iemand die haar oude boekjes bij een brand was kwijtgeraakt. En zo hoor ik vaker opmerkelijke achtergronden waarom iemand een bepaald boekje weer zoekt. Bijzonder om te horen.

Deze week kreeg ik ook een vraag of ik 40 gehaakte gordijntjes kan leveren. Nee, sorry, dat kan ik niet. Het is meer de bedoeling dat iemand zèlf weer aan de slag gaat met die oude boekjes. Maar wel leuk om dus te weten dat er nog zòveel goede herinneringen zijn aan die oude patronen! Spreien en kleedjes en kantjes: “Met Durable katoen kunt u alle kanten op.” En de Durable boekjes gaan ook weer alle kanten op!

5 gedachten over “Durable boekjes gaan alle kanten op”

 1. Ineke Pieters Corthals

  Goede dag.Ik zou graag die 8 boekjes van durable willen kopen.Kan ze nergens vinden,ben al een hele tijd op zoek hierna.Alvast bedankt

  1. Margriet Hof

   Hallo Ineke, per mail heb ik je al geantwoord, maar ook nog bij de reacties op dit blogje, want kennelijk wordt hier wel vaker op gezocht. Het aanbod van de Durable-boekjes wisselt nogal. Er is veel vraag naar deze haakboekjes, en ik doe m’n best om m’n voorraad op peil te houden. En daarom kon ik je net ook een mailtje sturen met een stuk of 10 titels die ik nu in voorraad heb.

   Maar voor iedereen: je vindt deze boekjes in m’n shop, bij de categorie “Boeken” en dan de subcategorie “Haken”. En anders gewoon de zoekterm “Durable” intypen.

 2. ik zoek het haakboekje van durable waar het visnet lamp in staat met van die ringen wie weet in welk boekje dit staat en kan me aan het patroon helpen

 3. hallo margriet ik heb een vraag heb jij toevalling ook het boekje van durable waar een vrouw in een schommelstoel zit want dat boekje wil ik ook heel graag hebben want daar staat mijn patroon in die ik wil haken. ik hoor wel van je . en bedankt voor de snelle verzending van mijn bestelling
  groetjes, christien

  1. Hallo Christien,
   Het boekje wat je zoekt heet Sfeer en Romantiek in het interieur, maar het is helaas bij mij uitverkocht. Er is veel vraag naar.
   De laatste keer dat ik dit boekje verkocht heb ik het meest-gezochte patroon hieruit gescand en bij dit artikel in m’n shop geplaatst.
   En ook al is dat boekje nu uitverkocht, je kunt nog wel die gescande pagina’s van het patroon zien.
   Je vind het hier: https://www.tweedehandswerk.nl/product/boekje-sfeer-en-romantiek-in-uw-interieur

   Wellicht is dit ook het patroon van het gordijntje waar jij juist ook naar op zoek was; ik hoop het!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.