Dutje in de duinen

De werkelijkheid verandert snel: dit kussentje lag vrijdag nog op een zonnig strand, maar nu geeft het weerbericht stevige buien en zware windstoten. Dus ben ik blij dat ik nog een laatste duindutje deed toen het nog kon. Deze foto’s zijn nu ook een afsluiting van de Zeeland-blogjes, die ik allemaal gister publiceerde, in plaats van ze over twee weken uit te spreiden (zoals ik bij de Texel-blogjes deed). Want oktober is voorbij, en het is vanaf morgen ook weer leuk om andere blogjes te maken!

Het kussentje is een handig dingetje wat je heel makkelijk zelf kunt maken door een stukje schuimplastik te bekleden met een restje stof. Ik kies meestal voor natuurkleuren, want dan geniet ik nòg meer van m’n dutje in de rustgevende natuur. Je hebt maar een heel klein kussentje nodig om nèt dat beetje comfort te ervaren wat zo’n rustmomentje nog fijner maakt.

Bij dit strand was het opvallend hoe de plukken duingras zich hadden losgemaakt van de duinenrij en zich sterk maakten om het zand op het strand vast te houden. Dat zag ik nog niet eerder zo. Er is altijd veel te zien in een andere omgeving, en ik vond het ook nu weer fijn om daar wat van op mijn blog met jullie te delen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013