Een extra knop!

Download Ariadne Handwerkbibliotheek

Een nieuwe knop in mijn menubalk!
Deze knop heet “Extra”.
En als eerste extra is voor iedereen een download beschikbaar over de boeken uit de Ariadne Handwerkbibliotheek.
Onder redaktie van Henriëtte Beukers verschenen in de zeventiger jaren twintig handwerkboeken die destijds heel bekend waren, en die nu weer volop bruikbaar zijn. Vorig jaar heb ik overal gezocht om alle delen compleet te hebben en nu kan ik ze allemaal laten zien. Margriet in gesprek met Henriette BeukersZe zijn ook allemaal te koop bij mij, maar veel handwerksters vinden het ook leuk om zelf op zoek te zijn naar al die delen, om hun verzameling compleet te maken. Daarvoor kun je nu dit handige overzicht downloaden.
Vorig jaar heb ik het aan Henriëtte Beukers kunnen navragen: er was nooit ergens een compleet overzicht verschenen van al deze delen.
Nu voor het eerst dus wel!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

De kleuren van een koude dag

Boekenserie Creatief Handwerken

Goede raad voor honingraat

Pauze

Reacties

 1. Geweldig dat je alle delen nu verzameld hebt van deze serie.
  Goed weekend
  groetjes, Truus uit Drenthe

  • Margriet zegt:

   Leuk hè? Heb jij hem ook compleet? Uit je reacties op te maken lijk jij me ook wel iemand om die hele serie compleet te willen hebben.

 2. Patricia Caminada zegt:

  Ik ken er idd diversen van vroeger. Ik vrees dat je me nu weer een nieuwe verzameling aan de hand hebt gedaan. Snuffelen dus weer in boekhandels en boekenmarkten.
  Heb je trouwens ook zo’n lijstje van alle Durable boekjes? Ik kom steeds titels tegen die ik (nog) niet ken. Probeer ook deze compleet te krijgen.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen