Een groen kussen

Sommige dingen hebben een lange doorlooptijd. Een half jaar geleden kocht ik een borduurwerk wat bedoeld was voor een kussen, maar wat nooit afgemaakt was. Ik liet het hier zien op m’n blog. Daarna was ik een tijd bezig met andere dingen en bleef het borduurwerk liggen. Maar een paar dagen geleden had ik zin om het eens af te maken. Vandaag nam ik het mee, want ik ging weer naar de tandarts. Het herstel van mijn gebit heeft ook een lange doorlooptijd, doordat ik een paar jaar een beugel draag. Telkens als ik weer naar de kliniek ga, ga ik na afloop ook even naar de rivier. En dan neem ik iets van handwerk mee. Vandaag dit kussen. Omdat ik wilde kijken of het gras al groen wordt. Omdat groen een mooie hoopvolle kleur is. En omdat ik wel een beetje hoop kon gebruiken want ik vind het wel erg lang duren allemaal. Ik weet het: sommige dingen hebben nou eenmaal een lange doorlooptijd….

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Kerstnachtdienst

Informatie over textielorganisaties

Breien op een duin in Domburg

(Kralen) borduren in zwart

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen