Een huis vol bloemen

bloemen-van-crepepapier
Een huis vol bloemen benadrukt de feestelijkheid. Voor de promotie van onze dochter kregen wij ook een mooie bos bloemen en die is nu nog prachtig maar over een weekje zijn die grote rozen uitgebloeid en blijft het groen nog over. Dan steek ik er vaak nog een kunstbloem in, zodat ik nog wat langer van zo’n mooie bos kan genieten. Bij Ikea kocht ik een partijtje van die net-echt-gerbera’s en af en toe sluit ik zo’n bloem bij bij een bestelling. Leuk als extraatje. Maar pas ging dat niet goed, want de stevige bloem deed het uiteinde van de envelop opbollen en toen vond de post dat de envelop te dik was voor de brievenbus en gaf mij een narekening voor de extra kosten voor pakketpost (en nog een boete). Die ik niet heb betaald, want het was onzin en de envelop kon er makkelijk door. Maar goed: ik leerde m’n lesje en sluit nu geen ikea-bloemen meer bij in een envelop.

Maar het is toch leuk om de feestelijkheid te benadrukken. Niet alleen in huis, maar ook op m’n blog. En nu heb ik een geborduurd canvashuisje vol met bloemen van crepepapier. Die bloemen zijn wat platter en de komende tijd sluit ik dan zo’n papieren bloem bij bij een bestelling. De gerbera’s bewaar ik dan voor als een bestelling tòch al met pakketpost moet. Dus dan weet je het als er iets vrolijks in je pakje zit!

De foto rechtsboven in de collage: we hadden toen een extra Billy gehaald bij Ikea. Voor m’n uitdijende boeken-verzameling. Er staat nu een hele kastenwand vol met handwerkboeken achter me terwijl ik m’n blogjes schrijf. Drie jaar gedaan, en ik vind het leuk om elke dag te schrijven over die boeken en over andere handwerk-aangelegenheden!

Ikea bloemen

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Mijn eerste handwerkje!

Borduren voor pasen

Gehaakt net voor fruit of frutsels

Zwart met bloemen

Reacties

  1. miekequilt zegt:

    Gefeliciteerd met je dochter. Wat heerlijk om het jaar zo af te kunnen sluiten.
    Ik genoot dit jaar van de berichtjes en hopelijk volgend jaar weer.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen