Een huisje op het water

Deze week was het een paar dagen erg warm. Zo warm dat je haast niet buiten kon zitten. ’s Morgens onder een boom kon het nog wel. Als je maar niet iets deed wat te inspannend is. Ik had een klein borduurwerkje wat ik wilde afmaken. Iemand anders borduurde het, maar liet de hoeken vrij. Daar moest nog iets in. Een geschikt werkje voor een warm uurtje buiten.

Vanmorgen heb ik een zondags kussentje gemaakt van het borduurwerkje. Het is weer zo’n wareme dag waarop we zouden willen dobberen met ons huisje op een bootje. Of om net te doen alsof. Dobberen op de golven, maar tòch alles van ons hele huis onder handbereik: dat lijkt me ideaal! Gewoon drijven en dobberen. En delibereren dat dat de rest van de week niet kan. En eigenlijk dat het nooit kan.

Maar op een zondags kussentje kan het wèl! Fijne dag!

1 gedachte over “Een huisje op het water”

  1. hallo Margriet. Dit bootje heb ik ook geborduurd, heel lang geleden. het patroon kwam uit een boekje met bijbelse afbeeldingen en het stelt de ark van Noach voor. Ik heb er een speldenkussen van gemaakt en in de hoeken zitten een olifant , giraf, zebra en tijger. dat zijn knoopjes in die vorm. er vliegt ook nog een duifje boven.
    groetjes van Evelize.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.