Een kaartje: altijd leuk!

De vakantie kaarten van vroeger zijn bewaard gebleven en vind ik nu weer interessant. Mijn vader maakte veel reizen en altijd stuurde hij een kaartje naar huis, daar zal mijn kaartenliefde dan wel vandaan komen. M’n ouders gingen ook wel eens samen op vakantie en als er dan zo’n kaartje kwam met “We missen jullie wel hoor!” dan was zo’n kaart helemaal fijn! Nu mis ik hen, ze zouden anders vandaag 70 jaar getrouwd zijn, en dat is weer echt zo’n dag dat je aan ze denkt.

De kaart linksonder op de bovenste foto,vind ik nu – bezig zijnde met handwerk – ook bijzonder. Dat zo’n textiel-kaart al vijftig jaar geleden naar ons werd gestuurd, leuk toch?
En nu heb ik een vraag: Wie heeft er zin in een uitwisseling? Als jullie mij deze zomer (vakantie)kaartje sturen, dan stuur ik jullie een kaartje terug.

Zolang de opleiding van mijn man nog niet is afgerond, blijven we ‘bij huis’, en genieten we wel van de tuin waar alle de planten goed gedijen. Wie weet bezorgt de post nog weer eens een kaartje, net als vroeger: dat zou leuk zijn! (Via het contactformulier kun je om m’n adres vragen)

Ik blog altijd graag over van alles en nog wat, en heb ook ‘van-alles-en-nog-wat’ klaarliggen. Ook bijvoorbeeld een stapeltje met ’textielkaarten’ waarop vrouwen in andere landen bezig zijn met hun handwerk. Die kaarten heb ik ook al een tijdje gespaard. Maar al die leuke ideetjes schuif ik nu voor de zomer even voor me uit. Ik maak er een zomerse blogpauze van, waarop ik wat minder blog.
Vanaf maandag laat ik elke dag ‘alleen’ een borduurwerk zien, en zo is er wel elke dag iets naar te kijken!
Net als in m’n tuintje (met m’n zelfgemaakte kussen):

2 gedachten over “Een kaartje: altijd leuk!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.