Een kleed zo blauw als de lucht en het water

Het was weer tijd om naar de tandarts te gaan. Zo’n afspraak duurt ruim een uur en meestal ga ik na afloop even naar de Waal om bij te komen. Maar vandaag kwam ik bij een andere rivier terecht. We vonden een prachtig plekje langs de Maas. En een weiland vol met boterbloemen tot vlak aan het water.

Ik legde een kleed op de grond. Het was dertig graden, dus dan wil je wel even op de grond liggen. Dit kleed maakte ik in een periode dat ik veel bezig was met kleine lapjes aan elkaar te naaien. Voor de variatie wilde ik ook eens iets met stroken, en ik merk ik dat ik dit eigenlijk het fijnste kleed vind om mee te nemen. Het is niet al te ingewikkeld, maar voldoet prima. En het voegt zich lekker bij het landschap.
Wat een mooie dag in mei!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Just smile: ook bij het inpakken

Breien in blokken

Uitzicht op de rivier

Tien kruissteekboekjes

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen