Een kleedje in een vakantiehuisje

k
Iets borduren hoeft helemaal niet groot en ingewikkeld te zijn: een klein bloemetje op een mooie ondergrond heeft ook al gelijk effect. Dit kleedje nam ik een half jaar geleden mee naar een vakantiehuisje op Vlieland en ik vond een leuk hoekje om het even neer te leggen. En nu vond ik nog zo’n geborduurd kleedje, en ik plaats ze allebei in m’n shop. De afgelopen week was Vlieland weer vaak in m’n gedachten, en dan vooral de indringende slotaflevering van Dokter Deen van vorige week. Als kijkers moesten we een beetje afkicken omdat er nu deze week geen nieuwe aflevering is. Dus daarom maar een bloemetje, om nog even aan die mooie serie terug te denken!

Kleedjes met kleine bloemetjes
En toen ik net de foto’s maakte van die twee kleedjes, viel m’n oog op een klein borduurwerkje wat ik een paar dagen geleden maakte. Misschien wel in dezelfde tijd die anders nodig was om naar een nieuwe aflevering te kijken, want zo’n klein borduurwerkje krijg je in ongeveer drie kwartier klaar.

3 reacties op “Een kleedje in een vakantiehuisje”

  1. Hoi Margriet,
    Gele bloemetjes! Eergisteren zag ik er nog geen, en gisteren zag ik er op diezelfde plek tientallen in bloei staan: speenkruid! Jouw teken van de lente is al zichtbaar, nu het mijne nog: de eerste zwaluw :), maar dat zal nog wel even duren; die komen meestal pas in de tweede helft van april.
    Groeten van Digna

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013