Een kleurrijk nieuw jaar gewenst!

Kralenmandje met gele bloemen

Wat zal het nieuwe jaar ons brengen? Op 1 januari wenst iedereen elkaar het goede toe. We hopen op geluk en geen ‘gedoe’. Mijn wens voor alle handwerksters en anderen die het leuk vinden om deze blog te volgen is: Ik hoop dat het een kleurrijk jaar zal zijn! Kleur voegt zoveel toe aan ons leven!

Nog even over het mandje en de fleurige inhoud. Vijftien jaar geleden verhuisden wij naar het huis waar we nu nog in wonen en was het een mooie gelegenheid om wat kinderspeelgoed niet meer in de nieuwe kinderkamers te zetten. Ze werden al bijna tieners en er hoefde niet meer gespeeld te worden met kralen. Wat zou ik eens met die kralen doen? Ik besloot ze op een mandje te rijgen en daarna wist ik ook niet meer wat ik met dat mandje moest. Maar nu is het de tijd van de kleurtjes en doet het mandje weer mee! Het mag van zolder af, en herbergt een paar kleurtjes-kussentjes waar ik in de komende tijd nog vaker over ga schrijven. Ik hoop dat 2014 een kleurig jaar zal zijn!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Boeken langs de IJssel

Cantecleer hobbyboekjes

Handwerktas

Volop voorjaar in rond en oranje

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen