Een oude Magnolia kan nog prachtig bloeien

Bloeiende struik

Mijn moeder woont al tientallen jaren in hetzelfde huis en ze geniet van dezelfde tuin. Daarin staan een paar oude struiken en bomen die elk jaar prachtig bloeien. Haar verjaardag half april is altijd een dubbel feest want dan staat alles in haar tuin in bloei.

Knop van magnolia

Of de knoppen staan op springen en dat is ook mooi. Meestal krijg ik van te voren over de telefoon al te horen hoever het met de Magnolia is. Als hij al bloeit op haar verjaardag dan kan ik ook meegenieten.

Stermagnolia

Het is een Stermagnolia.
Maar mijn moeder is ook een ster. Een ster in mijn leven en vandaag is ze opnieuw jarig. Ik ga zo naar haar toe en besteed verder geen tijd meer aan kiezen welke foto’s ik ga plaatsen. Ik plaats ze gewoon allemaal!
Moeders zijn bijzonder in ons leven!
Mijn moeder is ook een soort oude Magnolia.

Geborduurd kussentje

En als alles straks is uitgebloeid, kan ze nog steeds genieten van bloeiende bloemen. Dit kussentje gaf ik haar al eerder. En nu ga ik gauw verder met klaarmaken wat ik dit jaar meeneem. Half april is een mooie tijd om jarig te zijn.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Oude breiboekjes steek voor steek

Vrolijke driehoeken

Vogeltjes en vlindertjes

Bezoek aan Openluchtmuseum Arnhem

Reacties

  1. Lang leve de moeders!! ๐Ÿ™‚

    Gefeliciteerd!

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen