Een vrij gevoel

Het komt niet zo vaak voor dat ik er pas ’s avonds aan toe kom om even wat van me te laten horen op m’n blog. Dus ik zal het wel druk hebben. En ja, ik vind het inderdaad wel aardig druk. Maar nu zit ik met een kopje thee in de luie stoel in m’n ouderlijk huis en heb ik tijd om even wat terug te blikken op vandaag. Alweer een goede dag gehad in het verhuisproces van m’n moeder. Heen en weer rijden en wat spulletjes uitzoeken, dat gaat allemaal best. Boodschappen doen vind ik ook een heerlijk klusje. Lekker met een oude fiets door het dorp crossen. Na de boodschappen besloot ik nog even wat rond te fietsen naar een rommelwinkeltje in de buurt, gewoon even wat anders doen. Ik kocht een borduurwerk met paarden want ik zag er wel wat in. Na een paar meter fietsen  vanaf de winkel zag ik echte paarden en daar kreeg ik zo’n lekker vrij gevoel van. Gewoon even afstappen en een foto’tje maken. En toen weer verder met de drukke dag.

En nu is het avond en blijkt het de enige foto te zijn die ik vandaag maakte. Nou, vooruit dan maar. Later komen er wel weer betere blogjes.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Pronkrol macramé

Probeersel uit een oud boekje

Antiek borduurwerk op zijde achterkant

Antiek borduurwerk

Boek over de geschiedenis van het Perzische tapijt

Reacties

 1. Hiltje visbeek zegt:

  Hallo Margriet.
  Vandaag liep ik door het Flietster bos in Witmarsum.
  En wat zag ik daar ?Een bloeiende speenkruid. Nog wel in de knop maar toch.
  En dat was de enige in dat hele bos.Nu dat vond ik toch wel heel bijzonder.
  Morgen ga ik kijken of hij open is gegaan.Dan meld ik dat wel.
  Vriendelijke groeten van Hiltje Visbeek.

  • Margriet Hof zegt:

   Wat leuk, één zo’n speenkruidknopje!
   Maar wist je dat je met speenkruid ook heel goed kan spelen? Gewoon plukken en thuis in een klein borrelglaasje zetten. Natuurlijk hoor ik (en zeker op internet niet) geen mensen te stimuleren om bloemen te plukken (“want als iedereen dat doet” blabla) maar met speenkruid vind ik het anders liggen. Dat handhaaft en verspreidt zich toch wel als het eenmaal ergens groeit. En dat éne bloempje…. Of drie of vijf. Het staat zò schattig in een klein glaasje!
   Speelkruid dus!

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen