Een zaterdag in de herfst

Walnoot

Foto’s van handwerken heb ik nog in overvloed. En ook gisteren maakte ik er nog wat bij, met de bedoeling om die vandaag te publiceren. Maar ineens heb ik geen zin om achter de computer te zitten. De ochtend wekte mij met een stralende zonsopgang die de lucht rood deed kleuren. Ik heb zin om weg te gaan! De handwerkjes blijven vandaag even liggen. Snel ging ik naar de winkel om de boodschappen klaar te hebben. Bij het inladen van m’n fietstas hoorde ik een moeder tegen haar kind zeggen: “Ja, we gaan gauw naar huis om de boel op te bergen en dan gaan we naar het bos.” Vertolkte zij wat vandaag vele mensen denken en doen? Naar het bos op deze mooie oktober-zaterdag! Ik ga naar m’n ouderlijk huis, ontmoet daar m’n zussen en ga kijken wat er nog voor fruitbuit te koop is daar in de buurt. Allemaal fijn herfstweekend gewenst!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Blauw patchwork laken

Blauw patchwork laken

Patchwork internationaal

Fair trade picknickkleed

Lintkant

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen