Egeltje in de tuin

M’n zoon stuurt soms een appje met een foto van z’n poes en m’n dochter appt foto’s van haar konijn en ik kan nooit meedoen want wij hebben geen huisdier. Maar vanmorgen kon ik ook eens een mooi plaatje appen: van de egel die hier elke nacht rondscharrelt. Op het plekje waar ik gisteravond nog m’n borduurwerk op de tuintafel legde, kon ik hem al horen ritselen. En vanmorgen vroeg lukte het me om hem op de foto te krijgen. De foto ging in de familie-app en dat leverde mij twee complimenten op (van zoon en dochter). Dus nu ook hier de foto maar even plaatsen. Ik had natuurlijk een bolletje wol naar hem toe moeten rollen…. dan was het een betere blogfoto geweest.

Ik ben bijna klaar met m’n alfabet en ga weer andere dingen doen! Van een bloglezeres die een keer een bestelling kwam ophalen hoorde ik dat zij het ook altijd zo heerlijk vind om ‘smorgens vroeg even wat te borduren.  Voordat de drukke dag begint even een handwerk-momentje voor jezelf. Of een beetje rondscharrelen, net als dat egeltje. Maar nu weer aan de slag!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Midweek op Schiermonnikoog

Appeltaart

Het oude Droevendaal en een boekje van Parley

Oude schoolkaart

Reacties

  1. Mooie foto Margriet, ook van mij de complimenten voor deze geslaagde foto!

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen