Einde verslag korte vakantie

In de loop der jaren heb ik mijn eigen blog-stijl ontwikkeld, waarbij ik handwerkfoto’s afwissel met natuurfoto’s. In de loop der blogtijd ben ik steeds scheutiger geworden met de hoeveelheid foto’s die ik plaats. In het begin wilde ik me altijd beperken tot één foto per blogje, later mochten het er twee worden (van mezelf). En nu merk ik dat ik me nog minder beperk. Meer foto’s, meer kijkplezier en ik vind het fijn om te merken dat het ook wordt gewaardeerd.

Op vakantie is het extra moeilijk om me te beperken, dus dan wil ik nog wel eens wat uitschieten. Want in het halletje lag bijvoorbeeld een oude vloer en die wil ik dan toch wel graag even uitproberen. En ik wil ook wel graag laten zien hoe mooi de omgeving was. Ook al zou één foto misschien ook wel genoeg zijn geweest.

Maar nu is het hoog tijd om het vakantie-verslag af te sluiten. Ik ben allang weer thuis en het wordt tijd om me weer wat andere dingen op m’n blog te laten zien. Vandaag nog de laatste foto-blogjes en een contrastrijke punt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.