Even laten waaien

Ik laat de blog-boel even waaien!
Ik ben een paar dagen weg.

Deze foto maakte ik in bovenin de molen van Den Andel. Dat was de laatste locatie die we bezochten tijdens de quiltroute. We hadden bovenop de molen gestaan en genoten van het weidse uitzicht en met een zucht namen we afscheid. Een ‘zucht’ wind voelde ik ook door het trapgat trekken en bolde het kleine quiltje op. Het is een oud quiltje wat ik lang geleden maakte, en ik weet nog hoe leuk ik het destijds vond om een paar oude stofjes bij elkaar te passen. Het stelt niet veel voor, maar op zo’n plekje is het wel weer leuk. En nu hoop ik ook even naar een ander plekje te gaan, waar ik even een ander windje kan voelen waaien.

De komende dagen plaats ik alleen wat simpele blogjes die ik thuis al had voorbereid. Tot later!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Zomerse ideeën (uit oude Ariadne’s)

Ohio in het tuincentrum

Vijf boeken Borduren

Beige gehaakte omslagdoek over hek bij bollenveld

Gehaakte deken

Reacties

  1. Margriet, prettige dagen gewenst, geniet van elk rustig moment en rust lekker uit.
    Met andere woorden, geniet!!

  2. Margriet ik wens jullie samen heel veel plezier!!

  3. Margriet Hof zegt:

    Doe ik! Is ook wel gek hoor, om daar niet overal foto’s van te maken en die op m’n blog te zetten. Dat ben ik inmiddels zò gewend! Maar ook wel lekker om het eens even nìet te doen.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen