Even wat minder met m’n blog

De komende weken ben ik bezig met het opruimen en afsluiten van m’n ouderlijk huis. Al een tijdlang ben ik daar veel, samen met mijn zus. Sommige meubels komen nog naar ons, of gaan weer door naar onze kinderen. Het meeste werk is de afgelopen maanden al gedaan maar zo aan het eind is er ook nog wel wat te doen. De afgelopen tijd combineerde ik dit grote project met m’n blog maar ik heb nu besloten om  wat te minderen met mijn blog. Ik ga de komende weken geen vragen naar patronen meer beantwoorden (wel even een reply natuurlijk, maar niet meer op zoek naar die patronen), geen bestellingen versturen, geen nieuwe dingen in m’n shop plaatsen en maar heel weinig bloggen. Wel elke dag even een foto laten zien (zomaar een foto van een handwerk of zo), maar geen uitgebreide blogjes.

Het liefst laat ik elke dag iets zien waar ik net die dag (of de vorige) mee bezig ben en ik plaats ook graag actuele foto’s. Deze foto’s zijn van vanmorgen. Ik ging naar mijn kleine baantje (dat is deze periode ook weer een paar keer) en parkeerde bij dit bruggetje in een park. Toen maakte m’n mobiel er zomaar een zwart-wit foto van. Ik vind het wel mooi zo. Het bruggetje als symbool dat ik in een overgangsperiode ben. Er komt veel bij kijken, bij het leegruimen van een heel huis en het afsluiten van een hele periode. Het is goed om daar de volle aandacht voor te hebben.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Hapjestoer

Hoe blog ik?

4000 blogjes!

Korsstingsarbejder van de Handarbejdets Fremme

Comments

  1. Hennie zegt:

    Met een treurwilg…
    Neem de tijd die jij nodig denkt te hebben. Het blijft niet eenvoudig, zulk werk.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen