Fijn borduren met leuke boekjes

Het is een regenachtige vrijdag aan het eind van de eerste maand van het jaar. Er is deze maand al zóveel enerverend nieuws geweest om te verwerken. En het hele afgelopen jaar ook al. Elke dag proberen we de moed erin te houden, staan we op met plannetjes om tòch wat fijns te doen, maar dan ook nog die regen…. Soms zou je er moedeloos van worden.
Ik zocht m’n mooiste stapeltje boeken uit om op deze regenachtige vrijdagmorgen in m’n shop te plaatsen. Het waren er net niet genoeg om een collage van acht te vullen, dus laat ik van een paar boeken ook een pagina zien, waarbij je een indruk kunt krijgen van de inhoud. Al deze boeken zijn zo aantrekkelijk als je ze openslaat: boordevol aansprekende kleine patroontjes om direct toch weer (een beetje) zin te krijgen om iets (nieuws) te borduren. Een klein motiefje kan veel voldoening geven, vooral als je eerst zo’n boekje kunt doorbladeren en kunt nadenken over wat je wilt kiezen want eigenlijk zijn àlle patroontjes mooi.

Ook van de andere boekjes heb ik een pagina in m’n shop geplaatst, bij elk boekje, zodat je een idee kunt krijgen. De boekjes heten Noël magique, Rouge, Esprit scandinave en Jolis abécédaires.
Van het boekje Biscornus heb ik gelukkig twee exemplaren; het maken van een bijzonder speldenkussen in een aantrekkelijke vorm hoort helemaal bij de huidige borduurtrend en dit boekje staat boordevol met de vierkante patroontjes die je daarvoor nodig heb.

Een fijn boekje doorbladeren hoort gewoon bij het borduurproces. En borduren (of iets anders handwerken) hoort gewoon bij een regenachtige vrijdag aan het eind van een enerverende maand.
Sterkte gewenst voor de mensen die het vandaag misschien zwaar vinden!

1 reactie op “Fijn borduren met leuke boekjes”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013