Forza fiets – designed to move

Forza!
Klinkt lekker Italiaans, maar het is een volop Nederlands merk. Ik reed ervoor naar Nunspeet om in de stromende regen een proefrit te maken. Dat was drie weken geleden. Het waaide ook nog eens heel hard, dus ik kon gelijk ondervinden dat je van tegenwind geen last hebt met zo’n electrische fiets. Deskundige begeleiding in het keuze-proces, en toen koos ik voor deze! Ze vroegen of ik een beoordeling wilde achterlaten, en toen dacht ik: ik doe het wel zo, op mijn blog! Forza dus!
Het was al bijna donker toen mijn fiets aan huis werd geleverd, dus nog even tot de volgende dag wachten voor de eerste ritten. “Designed to move” staat er op het frame. Dat vind ik mooi!

Fietstassen heb ik nog niet, dus ik pakte een tas die ik makkelijk schuin om mijn schouder kon hangen voor de een paar onderweg-benodigdheden. Die tas met gestileerde vogels vind ik eigenlijk zelf veel te mooi. Ze vliegen mèt mij weg, over rustige wegen langs landerijen en door een stukje bos. Heel soms haal ik weer iets uit mijn shop, zoals deze tas nu. Die wil ik dan eigenlijk liever zelf  houden.

En nu: Forza! Ik ben heel blij met m’n fiets! En kan die winkel dus wel aanbevelen. Je hoeft niet ook naar Nunspeet, als dat lastig is, want ze komen ook aan huis met een busje vol kanshebbers. Kun je ook in eigen omgeving een proefrit maken.

1 reactie op “Forza fiets – designed to move”

  1. mooie fiets, Margriet! Geniet er van,handig om het ook makkelijk aan te doen. Ik heb ook altijd gefietst, zo lekker door de wind. groetjes, Maria

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013