Geborduurd schortje

De voorbereidingstijd voor Pasen werd vroeger ingevuld door voorjaarsschoonmaak en ook voorraadbeheer. Levensmiddelen kunnen worden nagekeken op houdbaarheid en opgegeten voordat er straks weer nieuwe oogst komt. Bij ons is de diepvries al helemaal leeg geweest, ontdooid en daarna weer aangezet maar met veel minder erin. We hadden eerst alles opgegeten. Maar er is nog meer op te maken! Af en toe maak ik nog een pompoensoep van een paar goed-bewaarde pompoenen en straks ga ik ook al deze noten kraken. Ik wil gewoon alle wintervoorraad op hebben.

Dit kleine schortje is een origineel kadootje voor kookliefhebbers. Het is mooi gemaakt en past ook goed om een fles wijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.