Geborduurde paddestoelen

Geborduurde paddestoelen
Morgen en overmorgen ben ik thuis (in mijn handwerkhuis) en als iemand langs wil komen om mijn handwerkverzameling te bekijken: van harte welkom!
Ik ben bezig om mijn geborduurde schilderijen tevoorschijn te halen en Detail schilderij geborduurde paddestoelente kijken wat ik allemaal heb. Zo kwam ik dit mooi geborduurde (maar minder mooi ingelijste) schilderij met paddestoelen tegen en die plaats ik in m’n shop. Ik heb hier nog meer liggen en dat hoop ik de komende weken ook toe te voegen. Het is leuk om met al dat mooie borduurwerk bezig te zijn en ik laat er graag nog wat meer van zien: op m’n blog of in het echt.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Diverse geborduurde schilderijtjes

Wat niet door de schoorsteen paste….

Oude boeken over breien

Borduurwerk Nederland-van-vroeger

Truien van topontwerpers

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen