Geborduurde schilderijtjes

Met al deze schilderijtjes was ik gister bezig, want ze werden besteld en worden opgestuurd. Dit is wel uitzonderlijk, zòveel kleine geborduurde schilderijtjes tegelijk. Ze werden besteld door vier verschillende mensen. Heel lang vond ik die kleine schilderijtjes gewoon heel erg leuk om over te bloggen en in m’n shop te zetten, maar er zat weinig doorstroming in. Maar nu lijken ze ineens wat populairder te worden.

Dus nu de keus in m’n shop wat minder is geworden doordat er zoveel geborduurde schilderijtjes uitgaan, zorg ik gelijk maar weer voor wat aanvulling: dit mooie borduurwerk van citroenen met een rand van blauwe tegelmotiefjes. Die foto maakte ik gisteravond al, maar vanmorgen vond ik hem toch niet mooi genoeg. Ik heb alleen geen citroenen nu in huis, maar zò is ook wel te zien dat dit een mooi geborduurd schilderijtje is!

2 reacties op “Geborduurde schilderijtjes”

    1. Ja, dat vind ik ook telkens als ik zo’n hele collectie bij elkaar zie. Ik bofte, want ik kreeg zelfs nòg een foto toegestuurd van iemand die een schilderijenwand maakte, waar ook een paar geborduurde schilderijtjes bij zitten die in mijn shop waren gekocht. Bij dit soort ingelijste bordudurwerkjes is het ècht zo dat de hoeveelheid elkaar versterkt, en dat het effect van een hele serie bij elkaar heel groot kan zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.