Geborduurde vakantie landhuizen

Het is de eerste vakantiedag van de laatste regio die in Nederland vakantie kreeg. Nu is het half juli en zijn alle scholen in het hele land dicht en kan er vakantie gevierd worden! Maar niet zoals anders, met de auto naar Frankrijk of Italië om daar in een groot landhuis te trekken wat je voor een tijdje hebt gehuurd. Iedereen was voorzichtig en velen blijven in eigen land.

Deze vakantie-landhuizen wekken herinneringen aan vroegere vakanties toen dat wèl kon: met een auto vol zomerspullen door het glooiende land rijden en onderweg volop genieten van golvende graanvelden of uitgestrekte lavendel-lagunes. De patroontjes voor deze vakantiehuizen verschenen vroeger in de Libelle toen het ook al de bedoeling was om de herinneringen aan een mooie vakantietijd nog even vast te houden. En nu laat ik deze mooie borduurwerkjes zien, waarover nu een schaduw van teleurstelling hangt en een heimwee naar onbereikbare verten.

Maar gelukkig kan het in Zeeland ook mooi zijn, alleen betaal je nu voor zo’n vakantie-optrekje de allerhoogste hoofdprijs. En bovendien zijn ze niet meer beschikbaar. Dus wie niks geboekt heeft, zal het met de herinneringen moeten doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.