Geel speldenkussen

Deze foto is min of meer door de poes bepaald. Op zolder staat nog een doos met handwerkfrutsels, met o.a. leuke speldenkussens. Die doos gooide ze om, in haar onstuitbare ontdekkingstocht. En onder een kast had ik een paar jaar geleden dit bord geschoven, toen ik het even uit m’n zicht wou hebben. Dat was ik allang vergeten. Nu is de poes bezig om ook onder alle kasten te snuffelen dus bukte ik me ook om te kijken wat daar nog meer ligt. En om maar eens wat te stoffen daaronder, want stof in snorharen staat een beetje gek.

Verder worden onze dagen nu ook wel veel door het nieuws bepaald. Zulke akelige oorlogsbeelden verschijnen er in onze media. Dat is moeilijk te verwerken. En ons leven wordt deze week bepaald door de kou, want dat maakt het allemaal heel anders als de afgelopen tijd, toen de zon zo volop scheen.
Ons leven wordt altijd door van alles bepaald en we kunnen best tegen elkaar zeggen: dat valt niet altijd mee!
En dat waren zo wat gedachten bij een geel Chinees speldenkussen.

2 gedachten over “Geel speldenkussen”

  1. Mooie kleuren combinatie. Ik vind het dienblad ook erg mooi. Ergens heb ik ook zo’n speldenkussentjes met chineesjes. Of mag je dat tegenwoordig niet meer zo zeggen. Die ik heb is met meer kleurtjes. Ik weet ook niet zo gauw waar ik die heb gelaten. Dat is misschien wel een luxe probleem. Te veel spulletjes hebben.
    Wat een schril contrast met wat er elders op de wereld gebeurt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.