Geen mail

Alles is overbelast, lijkt het wel. Dit doet het niet en dan doet dat het weer niet. En dan is de printinkt op, en dan weer hapert daar weer wat. Bah, niet leuk.
Maar daar ga ik niet over mopperen want such is life.

Wat ik wèl even moet melden is dat m’n emails op Tweedehandswerk haperen. Ik krijg geen mailtjes van bestellingen binnen, geen mailtjes van reacties, en geen mailtjes via contactformulier. Dus bij deze geef ik dat hier door.

Ik kwam erachter dat er iets mis was doordat ik zag dat er een paar bedragen waren bijgeschreven van bestellingen waar ik niks vanaf wist. Leuk, zo’n bedrag op m’n rekening, maar wat moet ik nou opsturen, en naar wie? Gelukkig kan ik de bestellingen ook via m’n dashbord van m’n shop-programma lezen, en zo heb ik iedereen kunnen beantwoorden en de bestellingen gaan zodadelijk aan het eind van de middag op de post.

Ook de reacties kan ik via het dashbord lezen, dus blijf gerust reageren! Altijd fijn om reacties te ontvangen op m’n blogjes!

Maar reacties via ‘contactformulier’ krijg ik dus ècht niet binnen. Wil je mij via mail iets laten weten (of een paar foto’s sturen)? Dan kan dat het beste rechtstreeks naar margriet@tweedehandswerk.nl

De server van mijn website is op de hoogte van het probleem en ik hoorde van hen hetgeen we nu overal horen: Alles lijkt wel overbelast. Dat is stekelig, en we zullen er net als het geperforeerde vlindertje doorheen moeten dwarrelen.

1 reactie op “Geen mail”

  1. Margriet Hof

    Een dag later doet alles gelukkig weer. Er kwam een hele stoot achtergebleven mailtjes in één keer binnen, die waren dus gelukkig ergens in een buffer bewaard gebleven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013