Gehaakt kleedje


Gehaakt kleedje op Marklin baan

Iemand was blij dat ze op m’n blog de Durable-boekjes had ontdekt en wilde er één bestellen. Jeugdsentiment, schreef ze, vanwege die bekende voorkanten. Bij veel vrouwen die in de zeventiger jaren jong waren, lag er bij hun moeders zo’n boekje thuis. Nu wilde ze weer zo’n boekje. “Vroeger kon ik niet haken, nu wel”, schreef ze. Nu zijn m’n Durable-boekjes helaas op (op ééntje nog na). Natuurlijk hoop ik wel weer nieuwe te vinden en verder bij te dragen aan de recycling.
Re-cycling…., her-cirkelen…. ik ga er een beetje van mijmeren. Voor veel zomer-vierders is de zomer-cirkel rond en begint morgen het seizoen weer. Handwerkliefhebbers hebben waarschijnlijk weinig onderbreking gekend van de handwerk-hobby, dus valt er weinig op te starten. Zelf blogde ik tenminste elke dag door. Maar toch, het begin van het seizoen is wel weer even een memorabel moment. Nu maak ik nog even een rond cirkeltje door jullie nog even te groeten. En voor wie het van toepassing is: morgen een goede start van het nieuwe seizoen gewenst!

(Foto: in het winter-seizoen wilde mijn zoon de oude Märklin-baan nog eens opbouwen. En toen deze na een paar weken weer opgeruimd werd, legde ik er eerst nog dit gehaakte kleedje op. Een mooie achtergrond. Het kleedje heb ik in m’n shop geplaatst.)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.