Gehaakt kussen met blauwe tulpen

Gehaakt kussen met blauwe tulpen

Haken is enorm populair. Afgelopen zaterdag kwamen overal in het land vrouwen bij elkaar om te haken aan hun randjes-dekens. Daar wil ik later nog meer over schrijven. Ik heb vroeger ook veel gehaakt en merkte al gauw dat van alle handwerk-technieken het haken het makkelijkste is om te beoefenen in situaties waarin je aandacht verdeeld is. Bijvoorbeeld tijdens een gesprek of tijdens televisie kijken. Ook is het fijn om te haken tijdens reizen of wachten. Lang geleden had ik ook eens zin in een makkelijk haakproject om mee te nemen op vakantie. Vlak voor vertrek naar een ver land pakte ik nog Gehaakt kussen met tegeltjesgauw een paar bolletjes katoen van zolder en in de auto begon ik gewoon te haken met een “ik-zie-wel-wat-het-wordt-houding”. Ik vond het leuk om m’n kleurtjes op te maken en al hakende bedacht ik dat het een kussentje moest worden. Probleempje op vakantie: nèt niet genoeg donkerblauw! Ik vond het niet erg en haakte verder in een lichtere kleur. Voor- en achterkant maakte ik verschillend.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Smyrna haaknaalden en patroonraderwieltjes

Kleine verzameling

Drie tasjes

Granny squares machine

Judaspenning op tuintafel


Terug naar blog om daar verder te lezen