Gehaakte gordijntjes


Na afloop van een lang bezoek aan de tandarts, ging ik weer even bijkomen bij de Waal. Ik moest het even tot me door laten dringen: nu heb ik ook ònderin m’n mond een beugel! ‘Brackets’ heten ze eigenlijk. Die worden òp de tanden bevestigd, en daardoorheen komt dan een draad die de tanden weer terugtrekt in de juiste positie. Goed hè?

Deze mooie gordijntjes bezorgden mij even de afleiding die ik zo fijn vind: even wat handwerk over het hek hangen. Hollandse geHaakte gordijntjes Horen in het Hollandse landschap! De Durable-boekjes zijn heel geliefd en ik neem aan dat heel veel vrouwen weer bezig zijn met gordijntjes haken. Oude gordijntjes van vroeger kom je niet zo vaak tegen, want die zijn meestal door de zon versleten. Maar dit stelletje is nog goed en stevig, en kan best nog weer bij iemand voor de ramen hangen. Je vind ze hier.

En toen reed ik weer over de snelweg naar huis en maakte nog wat blogjes, van spullen die ik gister al had gefotografeerd. De komende dagen ga ik niks meer in m’n shop zetten, en ik denk dat ik ook geen mailtjes ga beantwoorden. De bloemetjes staan al buiten, de gordijntjes wapperen aan het hek, en het is wel even mooi geweest zo!

Bewaren

Bewaren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.