Gehaakte ketting

Gehaakte ketting met blauwe shawl

Deze vrolijke gehaakte ketting ‘vond’ ik ergens en ik vind hem leuk! Ik heb hem al een paar keer gedragen en krijg dan steeds de vraag: “Haakte je die zelf?” Nee dus, maar het zou natuurlijk wel kunnen. Wie weet inspiratie voor iemand.

Mijn blog is ook als een ketting waar ik van allesGehaakte ketting met witte shawl aan wil haken. De afgelopen tijd vond ik nog veel meer leuke handwerken en handwerkboeken die ik in m’n shop wil plaatsen. De komende dagen hoop ik weer wat toe te voegen.

En ik zie m’n website ook als een project wat ik telkens uit wil bouwen. Er komt telkens weer wat bij. Zo heb ik sinds vorige week een weergave van ‘populaire blogs’. Ook heb ik sinds kort de mogelijkheid tot downloads. De aanleiding daartoe was een vraag van iemand die het mannetje-vrouwtje (borduurwerkje op mijn trouwdag) wilde naborduren. En hoe toepasselijk: toen heeft mijn lieve man die download-mogelijkheid voor me gerealiseerd. De scan die je dan te zien krijgt, is wel duidelijk genoeg als voorbeeld.

Al die blogjes die ik schreef  vormen achter elkaar al een lange ketting. Deze week hoop ik dus nog meer produkten aan te haken. Goede week gewenst!

Gehaakte ketting met gekleurde shawl

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Tien gehaakte kleine tasjes – om weg te geven

Haakwerk met tulpensteek op tapisseriekussen

Haakwerkje met tulpensteek

Margrieten

Rond gehaakt kleedje in perlegaren

Haken met perlé garen

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen