Gehaakte lampekap

De regenachtige januaridag kon wel een lichtpunt gebruiken!
De bovenste foto nam ik op de parkeerplaats bij de tandarts. Na afloop van de behandeling weer even naar de rivier. Het was nu wat lichter geworden maar een ‘schemer’lamp komt hier wel goed uit! Uniek plekje, voor een unieke granny square lampekap. Deze is gemaakt van granny squares en werd speciaal voor de nieuwe eigenaar gefotografeerd in de fijne frisse buitenlucht. Wil je deze lampekap in jouw kamer hebben? Dan kun je hem gewoon bestellen! Geef je interieur een retro-lift! Hà, ik denk dat ik tekstschrijver ga worden! Of ben ik dat al? Ik ben in ieder geval opgelucht, da’s duidelijk!
En met zo’n lamp wordt je opgelicht, maar dan in de goede zin van het woord.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

De nieuwe zijderoutes

Spelen met tulpen

Met de hand ingekleurde patronen

Borduurpakketten buitenleven

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen