Gehaakte raamhangers, ook in kleur

Oude haakpatronen worden nu veel gebruikt voor het haken van kleurige raamhangers. Al een paar jaar wilde ik eens zo’n raamhanger op mijn blog laten zien, en ik had zelfs overwogen om maar eens bij iemand aan te bellen en te vragen of ik de raamhangers mocht fotograferen die ik bij hun zag hangen. Toch maar niet gedaan, en nu heb ik er zelf één om te laten zien. Niet zelf gemaakt, maar ergens tweedehands. Zo leuk hoe dit helemaal past bij de tijd van nu!

De hyacinten op de glazen doen het prima en staan op een tafeltje voor het raam. Een mooie combinatie met m’n hanger, die de regendagen vrolijk maakt.

De oude haaktijdschriften van vroeger heb ik graag in mijn shop en zijn al een paar jaar geliefd vanwege die mooie oude haakpatronen. Er wàren al duizenden variaties in gehaakte kleedjes, en nu is daar dus ook nog de variatie van kleur bijgekomen!
Deze week verstuurde ik twee van die oude bladen voor ‘Kunsthaken’ en kreeg net als reactie dat iemand ze goed heeft ontvangen, en precies het patroon heeft gevonden wat ze zocht. Dat is vaak een gok, bij een bestelling van een tijdschrift waar je alleen de voorkant van kunt zien. En dan is het extra fijn als het tijdschrift biedt wat je hoopte.
We zitten in een haakperiode die al enkele jaren duurt en de ronde cirkels kunnen nog volop verder draaien! Blij dat ik deze gekleurde toepassing een keer kon laten zien!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.