Gehaakte stola (maken en kopen)

In een impuls kocht ik een goedkope garen-cake (voor wie de term niet kent, zo heten die grote bollen met kleurverloop-garen). Gewoon om het even uit te proberen. Uit het boekje 500 Motieven om te haken koos ik lukraak een steek die me wel wat leek. Dan had ik weer eens een haakproject klaarliggen, want af en toe moet een mens haken toch?
Toen liep ik op bevrijdingsdag over een winkelplein. Ik zag een marktkraam met gehaakte stola’s en in een volgende impuls kocht ik er één. Die heeft iemand anders al helemaal gehaakt, en dat is óók heel leuk. Ik sloeg hem na het afrekenen gelijk om me heen want als je op een warme dag een koele winkel ingaat is het best lekker om iets om je heen te hebben. Ideaal, zo’n omslagdoek! En ik nam hem ook mee op onze rit door het Brabantse land. Ik ben er blij mee!
Ik ben alleen vergeten te vragen aan de maakster hoe de steek heet die ze gebruikte. Nou ja, dat kan ik wel in m’n eigen boekje opzoeken.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Voor Goed

Bedankt voor vertrouwen

Borduurwerk poesje

Poesje

Twee gehaakte dekentjes granny squares

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen