Gewoon blijven breien en wandelen

Het nieuws over het corona-virus bepaalt ons denken en doen. Afspraken worden afgezegd, bijeenkomsten gaan niet door, lege schappen als je groente wilt kopen, de NS komt met een aangepaste dienstregeling en er wordt geapplaudiseerd voor de hulpverleners. Voor iedereen is het een grote omschakeling dat er zòveel veranderingen in ons leven zijn gekomen.

Gelukkig is er óók een grote verandering die heel aangenaam is: het voorjaar is gekomen! Wie het kan, wil nu graag buiten zijn. Vitamine D opdoen, weerstand opbouwen, in beweging blijven en frisse lucht inademen. Ik ging gister voor een wandeling. Ik wilde even helemaal alleen zijn, maar kwam voldoende andere wandelaars tegen om te weten dat ik niet de enige ben die dit doet. Bossen en parken trekken nu ook veel mensen, en we zijn blij dat dat nog allemaal kan en dat ons land niet in complete lock-down is.

Ik ging op een boomstam zitten en zat daar fijn een tijdje te breien in het zonnetje. Opnieuw heb ik niet de goede rondbreinaald, dus ik brei de mouwen ‘gewoon’ op vier pennen. In een tijd waarin niks meer gewoon lijkt te zijn, zijn er gelukkig tòch dingen wèl gewoon, zoals breien en wandelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.