Gewoon, maandag de 23e


Het leek wel Blue Monday vandaag, maar dat was vorige week al.
Ach, wat maken al die data en dagen eigenlijk uit?
Ik vond nog wat rollen inpakpapier bij de buurtsuper, en kocht er een stel. Nu pak ik al m’n pakjes in met glinsterende kerstpapiertjes. In de hoop de ontvanger extra vrolijk te maken. Een patroon, een tijdschrift, een boek, een boekje gingen vandaag op de post. Telkens vind ik het leuk om te zien wat er besteld wordt en telkens probeer ik m’n voorraadje weer wat aan te vullen. M’n voornemen was om in januari nog wat boeken toe te voegen aan m’n shop, maar het gaat nog niet zo hard geloof ik. Komt omdat ik telkens zoveel leuke dingen beleef en dan wil ik dáár ook weer over bloggen. Dus ga ik gewoon maar verder met de combinatie: een boek bij een belevenis. We zien wel waar we uitkomen. En de ontvangers van deze pakjes zien morgen wel wat erin zit.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Bijzondere kussens

Op de fiets en op visite

I love flying away

Zwart wit

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen