Glossy tijdschriften borduren van Libelle en Margriet


In de negentiger jaren wedijverden de Libelle en Margriet in het uitbrengen van mooie glossy borduurtijdschriften. Tijdschrift Borduren Margriet 1994En het was en niet te zeggen wie de mooiste nummers uitbracht want ze waren allemaal mooi. Borduursters profiteerden natuurlijk van deze mooie specials. Het waren mooie ‘bewaarnummers’ maar soms werden ze niet bewaard maar weggedaan en soms krijg je daar later weer spijt van als je iets wilt borduren waarvan je weet dat het vroeger in één van die nummers stond. Ik kreeg een vraag over één van deze oude tijdschriften en dat was vandaag aanleiding om ze allemaal op te zoeken en te kijken of ik nu compleet ben. Maar hoe weet ik dat? Deze nummers heb ik in nu bij elkaar gespaard en heb ik op voorraad: Vier nummers uitgebracht door Libelle en vijf nummers van Margriet. Het tijdschrift op de kleine foto weet ik dat het bestaat maar heb ik nu niet in m’n shop. Dat maakt samen negen negentiger-borduurbladen. Ben benieuwd of er nog meer opduiken of dat dit ze waren.
De acht nummers van de grote foto vind je in m’n shop, en hier blogde ik eerder over deze borduur-tijdschriften.

Bewaren

Bewaren

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Klein quiltje (uit het Hollandse landschap)

Lintkant

Dienbladhouder

Kwasten, koord en franje

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen