Goede oude handwerkboeken

Er is wel verschil tussen oude handwerkboeken. Er zijn boeken die soms jarenlang in m’n shop staan voordat iemand ze bestelt. Ze zijn soms heel specialistisch en alleen interessant voor iemand die heel diep in een bepaald onderwerp duikt. Toch vind ik ze leuk om in m’n shop te hebben. Het is gewoon boeiend om te zien wat er allemaal is uitgegeven op handwerkgebied!

En er zijn boeken die geliefd en gangbaar zijn, en waar veel vraag naar is. Zulke boeken heb ik natuurlijk óók graag in m’n shop! Het zijn de boeken over populaire onderwerpen, waarvan veel handwerkliefhebbers hebben ontdekt hoe bruikbaar ze nog zijn. Zoals de stekenoverzichten van breien, of de haakboekjes met kleedjes die nu weer geliefd zijn, of de borduurboeken over merklappen en letters en zo. Ik ben altijd blij als ik een ‘gangbaar’ boek wat ik al eerder verkocht opnieuw te koop kan zetten, als ik weer een nieuw exemplaar heb gevonden.

Het is natuurlijk leuk om vlak voordat de shop weer open gaat, nog wat bij te kunnen vullen. Ik ben ik blij dat ik deze boeken (en nog wat andere) opnieuw te koop heb kunnen plaatsen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013