Golven beuken op de rotsen

Rotsen en zee Faroër eilanden
Terwijl golven op de rotsen van Europa beuken: goede zondag gewenst.

Vanmorgen schreef ik een meer persoonlijk blogje, waarbij ik deze foto gebruikte die ik maakte op een mooi plekje op de Faroër Eilanden. Een lange wandeling ging eraan vooraf om daar te komen. Nu ben ik al weer twee weken terug van vakantie en vanmorgen zeurde ik wat over dat het wat lawaaierig was in de tuinen. Hoewel ik daar geen commentaar op heb gehad van bloglezers, vond ik het bij nader inzien toch niet zo gepast. Mensen hebben wel wat anders aan hun hoofd dan gezeur over herrie in mijn tuin. Sorry dus voor degenen die het lazen. Ik heb de tekst weggehaald. Ik laat nog wel even het ‘zondagse kussentje’ zien: meegenomen naar de hei (waar het heerlijk rustig was).

Voor iedereen: fijne zondag gewenst! Er is tenslotte meer dan genoeg om van uit te rusten.

Gehaakt kussentje in gras

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Merklap 1997

Breien met hartjes

Flanellen oefenlap

Op een deken in het bos

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen