Granny squares machine

Granny squares bij slijptol

Vanmorgen voor de derde keer werd hier om acht uur een busje voor het huis geparkeerd, waarna werklui mijn huis binnen banjerden met grof materieel. Aardige mannen, die precies weten hoe ze ons huis mooier moeten maken. De eerste dagen liepen ze steeds naar de straatkant om te slijpen en te zagen, maar nu hebben ze een werkplekje aan de tuinkant neergezet. “Ik probeer niet in de weg te lopen”, zei ik zojuist tegen ze, “maar ik wil toch wel even een foto maken”. Terwijl zij nog bezig waren met het materiaal klaar te zetten voor het tweede dakraam, ging ik even wat spelen. Want ik vind: Als je een ongewone foto kunt maken, dan moet je dat ook doen! Dus nu deze ongewone foto, van een mandje wat hier nog lag te slingeren. Maar als je niet weet dat ik die grannies heb gehaakt, dan zou je dus kunnen fantaseren dat hier een machine staat die grannies uitspuwt. Heel ongewoon, net als al het lawaai waarbij ik dit stukje schrijf. Maar hoewel ik lawaai meestal niet zo fijn vindt, heb ik er nu minder last van. Want ik weet dat het is voor een mooi resultaat: nòg een gat in m’n dak!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Crochet Along langs de bollenroute

Kleurige CAL in Groningen

Vandaag landelijke haakdag

Wat doen we met de restjes?

Zonnige dagen

Comments

 1. Hahaha, ja erg geestig!
  “Doet u maar 4 plakjes van die granny-worst” 😉

 2. Margriet Hof zegt:

  Hoi Laura,
  Vier plakjes maar? Die machine gaat heel wat sneller dan wij kunnen haken hoor!
  Maar (niet) helaas: de herrie-machine is weer weg; de grannie squares zijn niet meer leverbaar.

 3. Geen herrie-machine meer? Goedzo, dat betekent dat het vordert, fijn!

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen