Groen

Aan het eind van een heerlijke regenperiode (ik heb er zò van genoten, echt waar!) ging ik een rondje fietsen. Groen, alles is zò groen! Om te zien wat (grond)water doet, stapte ik even af van de fiets en volgde met m’n ogen een bloeiende Fluitekruid-lijn door een weiland. Daar zal wel een slootje lopen. Oh heerlijk dat alles weer zo groen is!
Ik was nog nèt een beetje te vroeg van huis gegaan voor m’n fietstochtje. Want ik kreeg nog een klein buitje over me heen en m’n fietstas waaide telkens open. In de fietstas zaten m’n enveloppen met bestellingen van deze dag. Elke bestelling kreeg nog een extra stukje plastik folie, want de ervaring heeft geleerd dat de post ook wel eens last heeft van openwaaiende fietstassen. En ik wil niet dat de bestelde boeken en tijdschriften nat worden in het bezorgproces. In regentijden let ik daar speciaal op.

Op de enveloppen had ik weer een hele rits postzegels geplakt. Ik heb het al vaker hier benoemd en doe het nog een keer: ik gebruik vaak oude postzegels, die vroeger een geliefd verzamelobject waren. Nu zijn het geliefde plakvelletjes. Aan het eind van m’n rondje fietsen was daar de rode brievenbus en liet ik m’n bont-beplakte enveloppen erin glijden. Ik hou van kleur, en van veel groen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013