Groen sterretje

Helemaal omgeven door groen en grijs: het was geweldig om in Noorwegen te zijn! Er was ruige natuur, er waren fantastische plekjes en er was de grootsheid van de bergen. Met ons tweeën reden we urenlang door het fascinerende landschap en stopten op plekken waar we wat langer wilden zijn en kijken. De foto’s die ik hier laat zien zijn gemaakt op een vrij toeristische plek, waar veel andere mensen ook uitstapten om te genieten van de vergezichten en te luisteren naar het wilde geraas van een waterval.

En nu ben ik weer thuis en moet ik weer wat focus aanbrengen. Wekenlang ben ik vooral bezig geweest met het leven in het ‘hier en nu’, maar nu moet er weer omgeschakeld worden. Gister was nog een hele bijzondere dag, waarop ik familie ontmoette die ik heel lang niet had gezien. Na afloop ging onze dochter mee naar huis, en die is hier nu nog even. En vandaag staan er mannen met oranje pakken voor m’n deur, en die willen van alles doen in onze straat. Dat maakt het omschakelen niet makkelijk. Hier is vooral veel geraas van herrie-machines, niet meer het wilde geraas van een waterval.

Op vakantie maakte ik wat foto’s van handwerkjes op fijne plekjes, en ik heb nu besloten om de hele maand juli telkens wat te laten zien. Elke dag wat, want het is onmogelijk om nu in één keer alles te laten zien. Daarvoor ontbreekt hier nu de rust.
Tijdens mijn vakantie kwamen er toch nog vrij veel bestellingen binnen en die ga ik nu eerst proberen af te handelen. Vaak heb ik na een bestelling vanuit Noorwegen een mailtje gestuurd dat het nog even kan duren voordat ik de bestelling kon opsturen, maar sommige mailtjes heb ik nog niet beantwoord. Dat vond ik wel vervelend, maar ik hoopte dat het werd begrepen. Nu ga ik gauw alle bestelde boeken en tijdschriften en handwerkjes bij elkaar zoeken.
En dan morgen weer een foto-impressie!

Het patchwork-sterretje heb ik vroeger zelf eens gemaakt, en had ik in m’n zak gestopt. Bij een wilde waterval kwam het tevoorschijn.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Ontmoetingen in Utrecht

Vintage trui gevonden

Macramé

Quiltje in de Bush en Tas in de Desert

Comments

  1. Prachtige foto’s Margriet! Voor mij is de foto zonder sterretje de “ster” 🙂

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen