Groet van Margriet

prbj
Met foto’s van mezelf ben ik niet zo scheutig, maar vandaag kom ik even uit m’n schuilhoekje, zodat jullie weer even een beeld hebben van de blogjes-schrijfster. Deze foto maakte m’n man gister, nadat we de hele dag nog in dorp B waren geweest. Na een paar intensieve weken (waar ik nogal veel over schreef) werden er gister voorbereidingen getroffen om een overbodig-geworden appartement leeg te ruimen. Na afloop waren we moe en gingen we nog even uitrusten. Als-vanzelf voerde de auto ons naar de IJssel. Geliefkoosd plekje. Ik sta hier uit te kijken over de rivier en op de achtergrond zie je de kerk van waaruit we begin deze week iemand uitdroegen. Een mooi plekje om even te verpozen voordat we weer terugreden naar stad A. En er groeiden ook nog margrieten!

Vandaag kwam er een omslag. Voor het eerst niet de hele dag bezig met het life-event. ’s Morgens nog wat regeldingen en toen dat klaar was zei m’n man: “Kom op, we gaan weg!” Gauw een lunch gemaakt en een plek uitgezocht om naar toe te gaan. Man wilde naar de Achterhoek, want daar komt hij ook vandaan. En in tijden van rouw zoek je oude plekjes weer op. Oh, nou heb ik het er wéér over. En ik vroeg: zullen we dan naar Markelo rijden? Dat deden we en morgen laat ik zien in welk museum we waren.

We hebben trouwens iets nieuws bedacht voor onderweg. Koffie-in-de-thermoskan doen we al jàren, maar nu wilde ik eens uitproberen of je ook een ijsje mee kunt nemen in de auto. En dat ging best! Drie koel-elementen hielden de ijsjes koud en toen we de stad uit waren zochten we gauw een plekje aan de kant van de weg. En toen aten we daar een ijsje en merkten we dat we ook weer kunnen genieten van een mooie zomerdag. Vanmorgen schreef ik dat onze vakantie geannuleerd moest worden, maar nu voelde dit toch een beetje als vakantie. Ik hing m’n Fenna-stola even over het hek waar we gezeten hadden. Ik heb twee bollen opgehaakt en twijfel of ik er nog een derde en vierde bol aan ga haken. Klein en kort is hij ook wel leuk. Ik haakte deze stola tijdens de tussendoor-momenten in de afgelopen weken en was blij dat ik wat te haken had.

Sjaal van Wibra wol
En nu ben ik blij dat hij af is en dat het leven voor ons weer wat rustiger wordt. En dat de zon schijnt!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Spelen met spanramen

Kussen klaprozen

Kerstgroet via de lucht

Dubbel weven

Reacties

  1. Wat een lieve foto van je,
    als je zo nog naar elkaar kijkt… mooi om te zien!

  2. Je stola staat je goed, zo laten of nog 1 of 2 toeren erbij haken…? Kan allebei… 😀

  3. Wat een rust en liefde straal je uit, mooie foto!

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen