Grote antiekmarkt in Apeldoorn


Waar vind je zoveel leuke oude spulletjes op handwerkgebied?
Antwoord: op de Antiekmarkt in Apeldoorn!

Deze foto-collage maakte ik vorig jaar. Bij elke foto had ik toestemming gevraagd aan de standhouders, en erbij gezegd dat ik een beeld wilde geven van het handwerk op de antiekmarkt. Dat vond iedereen leuk. Maar ook als ik niet van plan ben om een collage voor m’n blog te maken, dan vraag ik vaak of ik even een foto mag maken van iets wat ik van plan ben om na de foto af te rekenen. Ik vind het leuk om iets nog eerst even te fotograferen van hoe het er op dat moment ligt, tussen de andere spulletjes.

De antiekmarkt in Apeldoorn presenteert zich als de Grootste Antiekmarkt van Nederland. Er zijn 300 kramen met curiosa, brocante en verzamel-spullen. En ook oud handwerk ligt er nog volop. Ik heb verschillende keren mensen ontmoet die het ervoor over hebben om voor deze markt een eindje rijden, en dat ook de moeite waard vinden. Dus kondig ik deze markt hier nu ook op m’n blog aan: wie weet wil je het inplannen om er ook naar toe te gaan. De eerste markt is a.s. donderdag 13 juli. De andere data deze zomer zijn 27 juli en 10 augustus.

Vorig jaar heb ik een paar leuke ontmoetingen gehad met bloglezeressen, en wie weet dit jaar weer! Als je het leuk vindt, kunnen we wat afspreken. Even een praatje maken tussen al die mooie oude spulletjes, of misschien even een kopje koffie drinken. Wie weet?

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Handwerk uit Nepal

Kerstkleedje in Mola

Goed voor je fiets zorgen

Oude ambachten geborduurd

Reacties

 1. Heb de data vorig jaar al genoteerd. Als het lukt ga ik er heen en misschien kunnen we wat afspreken. Maar een onverwachte vakantie kan roet in het eten gooien. En dan ga ik wel in La Douce naar een brocante. Ik wens je in ieder geval veel plezier.

  • Margriet Hof zegt:

   Het zou leuk zijn als het uitwerkt om elkaar te ontmoeten.
   Maar als je op vakantie gaat, dan wens ik jou ook veel plezier!
   Mocht je naar de antiekmarkt in Apeldoorn komen, dan hebben we vast nog wel even contact!

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen