Haak Vaak

Haken langs de waterkant

Waar kun je allemaal haken? En breien? En borduren?
Ik hou er van om aan de waterkant te handwerken. Lekker voor me uitkijken of er ook wat visjes zwemmen en intussen m’n handen laten bewegen. Tijdens een wandeling is er meestal wel een moment dat m’n lieve man ergens wat aan het fotograferen is en dat ik een handwerkje uit m’n zak haal. Moet alleen wel oppassen dat het bolletje niet in het water rolt.

Zijn jullie ook zo neurotisch dat je altijd wel wat bij je hebt? Deze foto had ik niet zozeer uitgezocht om jullie naar je favoriete handwerkplekken te vragen, maar meer omdat ik het nodig vond om eens een foto van mezelf te laten zien. Daar ben ik niet zo scheutig mee, zoals je hebt gemerkt. Zo aan het begin van het jaar vond ik dat ik ook maar eens ‘voor de dag’ moest komen, want anders zou je misschien denken dat ik nog steeds ergens op het dak sta (zie de foto op de ‘over mij-pagina).
Dus hier dan nog eens een foto van mij, zodat je enigszins weet wie al die Margriet-blogjes schrijft!

4 gedachten over “Haak Vaak”

 1. Heel blij eindelijk een gezicht bij Margriet te kunnen plakken.
  Vat het niet verkeerd op maar om één of andere reden had ik je me ouder voorgesteld. (allicht is de reden dat je het regelmatig over handwerkjes uit je “jeugd” hebt) Zo meer zo van mijn leeftijd. (Lap, daar gaat het identificatiegevoel! 🙂

  In ieder geval goed dat ik mijn verkeerd idee heb kunnen bijstellen. Zo zie je maar , waar foto’s goed voor zijn!

  Ik kan me inderdaad voorstellen dat het bolletje heel snel het water in zou kunnen rollen. Je voeten hangen trouwens ook vervaarlijk dicht bij het water.
  Overigens bijzonder mooie foto: zowel de omgeving als jij zelf!

  De eerste foto van de blauwe bloemen valt me ook bijzonder in de smaak. Wat maak jij toch mooie zaken!

  1. Oh o, toch de verkeerde foto uitgezocht? Ik ben toch echt halverwege de vijftig hoor! Afgelopen oudejaarsdag twee vijven achter elkaar. Misschien vandaar dat ik naar Duitsland wilde vluchten? Maar dank voor je complimenten. Ik verf dus ook al een tijdje m’n haar…. Enne… na deze onthullingen kan ik dus toch gewoon verder met praten over ‘handwerkjes uit m’n jeugd’….
   De foto is genomen in een natuurgebied vlak bij mijn stad. De eerste wandeling na een enerverende zomer. Ik had al een tijdje in m’n hoofd dat ik die wel een keer wilde ‘delen’. En vanmorgen bedacht ik dat het er dan maar eens van moest komen. Ik vind een foto van mezelf laten zien eigenlijk wel een beetje eng….

 2. Niks engs aan, joh, het is toch een hartstikke leuke foto!!! Ik vind het ook heel erg leuk om je “gezicht” nu te kennen.
  Je hebt een heel lief (en inderdaad jong) gezicht; je bent prachtig slank en al met al zie je er veel jonger uit dan je bent. Ik wist al hoe oud je ongeveer was, ik denk opgepikt uit je logjes.
  Eigenlijk zouden al je lezers/lezeressen jou een foto moeten sturen; weet jij ook hoe iedereen er uit ziet……LOL
  Het zou wat worden in jouw mailbox!!
  Groet, Rya

 3. Hee wat gezellig om je te zien! En heeft je man die leuke foto gemaakt?
  Je hebt een jonge uitstraling, maar je bent zo jong als je je voelt, toch 🙂

  Dat ziet er mooi uit daar, echt wel een omgeving om rond te lopen en foto’s te maken. Zo’n ‘meanderend’ bruggetje nodigt daar ook wel toe uit.
  Veel wandelplezier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.