Haken en breien met Wibrawol

Fennawol van Wibra
Haken en breien met wibra-wol is één van de hits in handwerkland van afgelopen jaar. Deze zomer maakte ik een keer melding op m’n blog dat de Fenna-wol (na heel lang uitverkocht te zijn geweest) weer in de wibra-winkel lag, en dat blogje werd (via de zoekfunctie) erg veel gelezen. Het was een tijdje m’n populairste blogje, en op een gegeven moment dacht ik: “Nou heeft iedereen dat toch wel eens gelezen?” Maar de computer bepaalt welke blogjes in de kantlijn komen te staan en gelukkig kwam er na een tijdje weer wat anders.

Maar toen kwam er een ander blogje ineens weer terug: “Wibra-wol in ’s zomers Zeeland“. Dat staat nu wéér bovenaan. Tja, misschien ga ik die kantlijn volgend jaar wel anders doen, maar voor dit moment is het leuk om er nog eens op terug te komen. Ik maakte zelf drie stola’s met dit fijne kleurverloop-garen en toen vond ik het wel welletjes. Maar gister moest ik in een winkelcentrum zijn waar een wibra-winkel is en ik dacht: “Ach, ik loop gewoon even naar binnen.” Maar dat kàn dus helemaal niet: voordat je het weet sta je met drie bollen weer buiten! Vandaag reis ik weer een eind met de trein, en dan is het fijn om weer wat te haken hebben. Onbewust had ik het haken toch wel gemist. En in de trein kan je het allerbeste maar haken.Boek Knit and Crochet combined

Bij de kassa vroeg ik het nog even na: “Is die Fenna nog steeds zo populair?” Ja, antwoordde de mevrouw die er alles van wist. Het is niet meer zo dat het de winkel uitvliegt als een half jaar geleden, maar er is nog steeds goede doorstroming. Dit keer koos ik drie bollen met veel roze erin, en toen ik daarmee thuiskwam vroeg ik me af: Zal ik ermee gaan haken of breien? Omdat ik het nog niet wist, pakte ik een boek uit m’n kast met patronen voor werkstukken met beide technieken: Knit & Crochet Combined. Voor wie een beetje Engels niet erg vindt, of voor wie deze originele ideeën wil bewonderen. Er is heel veel mogelijk op haak- en breigebied! (en Wibra-wol helpt daarbij!)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.