Haken in een nieuw jaar

Heerlijk leeg, zo’n nieuw jaar wat nog leeg voor je ligt….

In de afgelopen jaren werd haken populairder dan ooit en kwam er een explosie van mogelijkheden op haakgebied. Ik heb heel veel mooie en originele en verrassende gehaakte dingen gezien.
En de haakhype is wereldwijd. Een paar dagen geleden ontmoette ik mijn verre nicht die ik de afgelopen tien jaar nauwelijks heb gezien en ze vertelde me enthousiast: “Een tijdje geleden heb ik haken ontdekt en het is zò leuk!” Haaksters weten: als je eenmaal begint, kun je nauwelijks meer stoppen, want het is leuk om te doen en er zijn altijd weer nieuwe ideeën om uit te proberen.

Deze kledinghanger is nog een ideetje van twee generaties terug. Of misschien wel drie. Een houten kledinghanger omhaken. En nog niet weten wat je eraan gaat ophangen!

Bewaren

Bewaren

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Twee gehaakte omslagdoeken

Gezicht op Amsterdam met mos- en marklin-bomen

Burda Alles van garen

Borduur Natuur en Architectuur

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen