Haken met perlé garen

Rond gehaakt kleedje in perlegaren

Dit kleedje is gehaakt met perlé garen. Dat maakt het kleedje glanzend en soepel en ik vind het een mooie uitstraling hebben. Haken is heel erg in de mode, en ook ronde kleedjes worden weer volop gehaakt en ik merk het ook in de boeken die bij mij worden besteld: de haakboekjes zijn het meeste in trek! Leuk dat die oude boekjes met veel ronde-kleedjes-patronen weer worden gebruikt. Meestal wordt katoen gebruikt voor die kleedjes en nu wilde ik dit graag laten zien: dit is het effect met perlé garen. Eigenlijk wel een passende foto op de slotdag van het WK voetbal. Bal is rond, en nu is mijn blogje ook weer rond. En tòch met een oranje randje!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Borduren en haken op de bank

Gehaakt kleedje in Openluchtmuseum

Gele gebreide pannelappen

Mijn eerste handwerk!

Twee gehaakte zakjes

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen