Haken met perlé garen

Rond gehaakt kleedje in perlegaren

Dit kleedje is gehaakt met perlé garen. Dat maakt het kleedje glanzend en soepel en ik vind het een mooie uitstraling hebben. Haken is heel erg in de mode, en ook ronde kleedjes worden weer volop gehaakt en ik merk het ook in de boeken die bij mij worden besteld: de haakboekjes zijn het meeste in trek! Leuk dat die oude boekjes met veel ronde-kleedjes-patronen weer worden gebruikt. Meestal wordt katoen gebruikt voor die kleedjes en nu wilde ik dit graag laten zien: dit is het effect met perlé garen. Eigenlijk wel een passende foto op de slotdag van het WK voetbal. Bal is rond, en nu is mijn blogje ook weer rond. En tòch met een oranje randje!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Twee gehaakte zakjes

Twee omhaakte jute tassen

Smyrna haaknaalden en patroonraderwieltjes

Kleine verzameling

Er stond een stoel voor me klaar

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen